Kallion Kirjanpito Oy on perustettu vuonna 1981. Toimistomme on sijainnut koko olemassaolonsa ajan legendaarisessa Helsingin Kalliossa, Karhupuiston lähellä osoitteessa Fleminginkatu 8 (katutaso).

”Sivukonttorimme” toimii nykyään myös Vehmaalla, joten myös Varsinais-Suomen asiakkaat ovat erittäin tervetulleita joukkoomme mukaan.

Ammattitaitomme perustuu yli 30 toimintavuoden kokemukseen taloushallinnon, kirjanpidon ja asiakaskunnan laajuuteen eri aloilta.

Tarjoamme kohtuulliseen hintaan kirjanpitopalveluja kaikenkokoisille yrityksille. Kattavan asiakasrakenteemme ansiosta tunnemme erilaisten yritysten taloushallinnon tarpeet. Asiakaskuntaamme kuuluu osakeyhtiöitä, toiminimiä, avoimia yhtiötä, kommandiittiyhtiöitä ja yhdistyksiä useilta eri toimialoilta lähinnä pääkaupunkiseudulta.

Yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä "Äiti" ja "Poika", jotka jatkavat "Isoäidin" viitoittamaa tietä.

Sopimuksen pääperiaatteet:

Sopimusta laadittaessa kartoitetaan asiakkaan tarpeet ja sovitaan missä laajuudessa palvelu toteutetaan. Jokainen asiakas on aina yksilöllinen, joten pyrimme löytämään luontevan ja molempia osapuolia miellyttävän tavan toteuttaa taloushallinto.